office@ultravision.ro +4021 3132636

Despre noi

Cine suntem?

Suntem o companie specializata in publicitate outdoor cu peste 19 ani de experienta in Romania, timp in care am dezvoltat o retea nationala de panouri si suporturi publicitare, acoperind peste 40 dintre cele mai importante orase ale tarii, precum si majoritatea drumurilor nationale si a autostrazilor existente. Longevitatea companiei este rezultatul existentei unei echipe cu peste 20 de ani experienta in domeniu, care prin implicare si profesionalism poate realiza orice tip de proiect publicitar venit din partea clientilor.

 

Ce facem?

Prin intermediul retelei publicitare detinute, ce cuprinde majoritatea tipurilor si dimensiunilor de panouri si suporturi publicitare existente in Romania, implementam campanii publicitare outdoor pentru clientii nostri, ajutandu-i sa-si expuna mesajele de marketing in cel mai vizibil mod posibil, atat pentru promovarea brandului companiei, cat si pentru promovarea produselor sau serviciilor dorite.

La cererea clientilor nostri, ne implicam si in proiecte speciale, cautam canale noi de promovare si asiguram realizarea si montarea productiilor publicitare speciale, de mari sau mici dimensiuni, pentru implementarea cu succes a proiectelor respective.

Prin produsele si serviciile (panouri si suporturi publicitare, print digital, signalistica, decorari, neutralizari, montaje etc) oferite clientilor nostri, incercam sa asiguram un pachet full service pentru implementarea in cele mai bune conditii a campaniilor de marketing comandate.